Duesikring og indfangelse af duerne

Her på siden kan du læse mere om bekæmpelse af duer.​

Bruger giftfri produkter, når det er muligt

Jensens Skadedyrskontrol værner om miljøet og vi bruger derfor giftfri produkter i vores arbejde, når det er muligt.

Førende indenfor TrapMe®-fælder

Jensens Skadedyrskontrol er nogle af de eneste i Danmark, som er førende indenfor TrapMe®-fælder.

Har en dygtig rottehund til rådighed

Jensens Skadedyrskontrol har en dygtig og kompetent rottehund med ude på opgaver.

Slip af med generende duer

Evig kurren og et frygteligt svineri fra duer kan være til stor gene, uanset om det er på taget, altanen eller et helt tredje sted. Derfor hjælper vi hos Jensens Skadedyrskontrol dig gerne med at slippe af med de irriterende duer. Vi tilbyder en effektiv duesikring på tag, altan, gelænder og lignende i både Hvidovre, Herlev, Glostrup og i hele det øvrige Storkøbenhavn, men også i København-området.

Det skal du vide om duer

Duer kan være til stor gene for os mennesker. Det skyldes især, at de stort set kan blive tamme, og så støjer, larmer og sviner de overalt, der hvor de holder til. Derudover kan deres ekskrementer ødelægge lakken på bilerne.

Duer er desuden sundhedsskadelige for os mennesker, og de er faktisk lige så farlige og uønskede som rotter. Deres ekskrementer er fulde af bakterier, som kan føre smitte til os mennesker, selvom det dog heldigvis er sjældent, at det sker.

​Derfor skal du vælge vores virksomhed

Der er flere gode grunde til, at du bør vælge at tage kontakt til vores virksomhed, hvis du ønsker at få indfanget de generende duer på din grund, eller hvis du ønsker at få foretaget en effektiv duesikring.

Vi går utroligt højt op i kvaliteten af vores arbejde, og med over 20 års erfaring inden for både duesikring, duebekæmpelse og andre former for skadedyrsbekæmpelse, så kan du altid være sikker på, at vi udfører vores arbejde grundigt og med stor viden.

Herudover lægger vi stor vægt på altid at levere en god service, og derfor er vi også meget punktlige, så du kan regne med, at vi kommer som aftalt. Vi har et stort fokus på dig og din opgave, og vi ved, hvad der skal til for at indfange duerne på en ordentlig måde uden for eksempel brug af gift. I stedet indfanger vi duerne i bure, og vi har mulighed for at rykke hurtigt ud.

Kontakt os og få beregnet en pris på vores duesikring

Vi tilbyder skræddersyede priser på duesikring og duebekæmpelse, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris.

Sådan foregår processen

Herunder kan du igennem fire trin se vores procesforløb.
​Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål.

Vi samler på glade og tilfredse kunder​

5 ud af 5 i rating på Facebook

​"Et firma med professionelle medarbejdere der håndterer alle skadedyrs opgaver med et smil og har til enhver tid kunden med på samråd. Dette firma kan klart anbefales" - Jimmi Bømervang

Vil du være fri for duer? Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på udryddelse

Vores erfaring indenfor bekæmpelse af duer er en fordel for dig, og vi rykker hurtigt ud! Ring på tlf 40 95 04 00, eller udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig indenfor de næste 48 timer, angående et tilbud på indfangning af duerne.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af

Her kører vi

​Vi hjælper dagligt glade kunder i Hvidovre, Rødovre, Glostrup, Vallensbæk, Albertslund, Valby samt resten af København og på Sjælland.

Jensens Skadedyrskontrol v/Morten Fog Jensen​

Catherine Boothsvej​ 18D, 2650 Hvidovre

Læs cookiedeklaration her

Telefon: 40 95 04 00

E-mail: mail@jskontrol.dk