TrapMe

Det ultimative våben i krigen mod skadedyr

TrapMe
 TrapMe er den mest innovative giftfri elektroniske rottefælde på markedet til dags dato. Fælden er den eneste, der adviserer om “Fangst” eller “Falsk alarm”, hvis en fælde skulle være aktiveret uden at have fanget et skadedyr.
Fælden er utrolig nem at bruge og sammen med den tilhørende hjemmeside giver systemet brugeren fuldt overblik over alle sine fælder.

Produktet

TrapMe er den første klapfælde der med 100% sikkerhed fortæller dig, om den har fanget et skadedyr eller om det er falsk alarm. Dette sparer brugeren for unødvendige udkørsler og serviceringer og kan blandt andet medvirke til en optimeret planlægning af arbejdsdagen. Med sikkerhed for information om fangst, samt advisering øjeblikkeligt vil brugerens kontrol og servicering kunne være hurtig, præcis og sikre kundens tilfredsstillelse.

Fældens innovative design tilbyder en lynhurtig udløser, som selv de hurtigste skadedyr ikke kan undvig og sammen med de stærke kæber er denne fælde det ultimative våben i krigen mod skadedyr. Fælden er stabil og kan aktiveres, hvorefter den kan placeres uden fejludløsning. Derudover kan fælden klargøres med lokkemiddel inden aktivering.

Fælden erstatter standard mekaniske klapfælder og kan bruges i stort set alle eksisterende giftkasser uden nogen form for ændring eller tilføjelser til kasserne. Blot placer og aktiver. Fælden er batteridrevet og har lang levetid med mulighed for nemt at skifte batteripakke.

Se mere på www.trapme.dk

Top