Er din bolig invaderet af skægkræ?

Få et GRATIS tilbud tilsendt

Vi hjælper dig af med denne invasive art af sølvfisk

Er du træt af skægkræ i din bolig? Så kontakt os, og vi hjælper vi dig af med invasionen.

Er skægkræ’et først kommet på besøg, er de rigtigt svære at komme af med igen. Skægkræ trives overalt i din bolig, og ikke kun i fugtige rum. Skægkræ er lyssky dyr, og derfor kan de også findes i din bogreol. Skægkræ er ikke skadelige for mennesker. Få vores professionelle og miljøvenlige hjælp til at komme af med dem.

Generelt om skægkræ

Skægkræ er en invasiv art, som spreder sig med lynets hast i Danmark. Den minder om sølvfisk, men er lidt større. Den kan invadere alt i dit hjem, lige fra madvarer i køkkenet til bogreolen i stuen. De har nemlig ikke nødvendigvis brug for fugtige omgivelser. De lever gennemsnitligt i 2-3 år, hvilket er en forholdsvis høj alder for insekter.

Ked af skægkræ i dit hjem? Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på fjernelse af skægkræ

Vi har stor erfaring i skadedyrsbekæmpelse, og vi rykker hurtigt ud! Ring på tlf 40950400, eller udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig indenfor 48 timer, angående et tilbud på fjernelse af dine skægkræ.

Få et gratis tilbud indenfor 24 timer

Indtast dine kontaktoplysninger og modtag tilbuddetVedhæft gerne billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 24 timer. Skulle dette imod forventning ikke ske, må du meget gerne ringe til os, eller sende en mail

Hvis vi har prøvet at kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Inden vi kontakter dig, har vi forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig, forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.