Er din bolig invaderet af skægkræ?

Få GRATIS tilbud tilsendt

Vi hjælper dig af med denne invasive art af sølvfisk

Er du træt af skægkræ i din bolig? Så kontakt os, og vi hjælper vi dig af med invasionen.

Er skægkræ’et først kommet på besøg, er de svære at komme af med igen. Skægkræ elsker f.eks. at tygge i bøger, spise fotografier o.s.v. I køkkenet kan du opleve skægkræ i dit mel og dine gryn. Skægkræ trives overalt i din bolig, og ikke kun i fugtige rum. Skægkræ er lyssky dyr, og derfor kan de også findes i din bogreol. Skægkræ er ikke skadelige for mennesker. Få vores professionelle og miljøvenlige hjælp til at komme af med dem.

Generelt om skægkræ

Skægkræ er en invasiv art, som spreder sig med lynets hast i Danmark. Den minder sølvfisk, men er lidt større. Den kan invadere alt i dit hjem, lige fra madvarer til bogreolen i stuen. De har nemlig ikke nødvendigvis brug for fugtige omgivelser. De lever gennemsnitligt i 2-3 år, hvilket er en forholdsvis høj alder for insekter.

Ked af skægkræ i dit hjem? Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på fjernelse af skægkræ

Vi har stor erfaring i skadedyrsbekæmpelse, og vi rykker hurtigt ud. Ring på tlf 40950400 eller udfyld formularen her på sitet, så kontakter vi dig indenfor de næste 48 timer, angående et tilbud på fjernelse af dine skægkræ.

Få tilbud indenfor 24 timer

Indtast dine kontaktoplysninger og modtag tilbudVedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 24 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.