Generes du af mange hvepse?

Få et GRATIS tilbud tilsendt

Vi hjælper dig af med hvepse og hvepsebo

Er du plaget af hvepse (gedehamse) og deres bo?

Mange oplever problemer henover sommeren med hvepse og hvepsebo. Hvepse laver bo mange steder, enten i tagudhæng, indvendigt i murværket eller i selve tagkonstruktionen, hvor de danner hvepsebo. Selv bag indendørs beklædning kan de finde på at stifte et bo.

Garager og skure er også et oplagt sted for træhvepsen at etablere et bo. Hvepsebo er ikke altid synlige, men ved aftenstid kan man opleve en livlig summen omkring boet.

Generelt om hvepse og hvepsebo

Der findes ca. 7-8 forskellige hvepsearter i Danmark. Deres stik/bid er sjældent livsfarlige, men gift i store mængder kan være farligt, specielt hvis man er allergisk overfor disse dyr. Deres bo er oftest kugleformede, og kan variere i størrelse alt efter antal af dyr i boet. Der kan faktisk bo ca. 5000 hvepse i ét bo! Udvis altid forsigtighed ved opdagelse af et bo, og kontakt os. Begynd ALDRIG selv at fjerne boet, da dette kan være farligt.

hvepse
hvepse
hvepse
hvepse

Har du akut brug for hjælp, så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på fjernelse af hvepse.

Vi har stor erfaring i skadedyrsbekæmpelse af hvepse. Har du brug for vi rykker hurtigt ud og hjælper dig?

Så ring på tlf 40950400, eller udfyld formularen her på siden. Så vil vi kontakte dig indenfor de næste 24 timer, for et tilbud om fjernelse af dine hvepse og hvepsebo.

Vi kan hjælpe med hvepsefjernelse i hele Storkøbenhavn.

Få et gratis tilbud indenfor 24 timer

Indtast dine kontaktoplysninger og modtag tilbuddetVedhæft gerne billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 24 timer. Skulle dette imod forventning ikke ske, må du meget gerne ringe til os, eller sende en mail

Hvis vi har prøvet at kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Inden vi kontakter dig, har vi forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig, forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.