Oplever du problemer med bananfluer?

Få et GRATIS tilbud på bekæmpelse af bananfluer

Generer bananfluen
dig i din madlavning?

Og er bananfluen overalt i køkkenet?

Bananfluen er en lille irriterende flue, som forpester dine madvarer. Vi ved, hvordan du kommer af med bananfluer, så vi kommer og hjælper dig af med problemet. Bekæmpelse af bananfluer er ikke altid lige nemt, men vi har stor erfaring på området.

Generelt om bananfluer

Bananfluen kan yngle året rundt indendørs. Fluens hvide æg klækker allerede efter et døgn, og de nye larver søger straks føde. Det finder de alle steder i dit køkken. Efter et døgns tid, begynder bananfluen at lægge æg, og den kan lægge ca. 200 i sit liv. Så den formerer sig med lynets hast.

Fluen er ekstremt dygtig til at tilpasse sig sine omgivelser og formere sig, så det kan være vanskeligt at komme dette lille flyvende væsen til livs. En god ide er, at tildække alt mad, og være omhyggelig med rene overflader.


Irriteret og generet af bananfluer overalt?
Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på bekæmpelsen af dem

Vores erfaring indenfor skadedyrsbekæmpelse, er en fordel for dig, og vi rykker hurtigt ud! Ring på tlf 40950400, eller udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig indenfor de næste 48 timer, angående et tilbud på bekæmpelse af bananfluer.

Få et gratis tilbud indenfor 24 timer

Indtast dine kontaktoplysninger og modtag tilbuddetVedhæft gerne billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 24 timer. Skulle dette imod forventning ikke ske, må du meget gerne ringe til os, eller sende en mail

Hvis vi har prøvet at kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Inden vi kontakter dig, har vi forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig, forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.