Plages du og din bolig af myrer?

Få et GRATIS tilbud tilsendt

Vi hjælper dig effektivt af med de plagsomme myrer

Er din bolig eller havegang plaget af myrer og deres myretuer, hjælper vi dig af med problemerne!

Mange oplever mange myrer hen over sommeren. Dyrene trives godt langs plankeværker, soklen på dit hus, terrassedøre, fuger i fliser i havegangen o.s.v. Deres myretuer danner skred i din havegang, og ødelægger din have.

Er du blevet træt af at købe dyre myrelokkedåser, så kontakt os, og vi fjerner både myrer og myretuerne effektivt og miljøvenligt.

Generelt om myrer og myretuer

En myretue styres af en dronning, og alle hendes medarbejdere. Dette enevælde kan kun udryddes ved at slå dronningen ihjel. Den mest almindelige myre i Danmark er sort havemyre, som også trænger ind i vores boliger. Myrerne er sociale dyr, og de er meget arbejdsomme. Sjældent ses det, at en myrer bliver agressiv. Hvis den gør, bider den og efterlader os med lidt hudirritation.

Træt af myrer og myretuer? Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på fjernelse af myrerne

Vi har stor erfaring i bekæmpelse af myrer, og vi rykker hurtigt ud. Ring på tlf 40950400, eller udfyld formularen her på siden, så kontakter vi dig indenfor de næste 24 timer, angående et tilbud på fjernelse af dine myrer og myretuer.

Få et gratis tilbud indenfor 24 timer

Indtast dine kontaktoplysninger og modtag tilbuddetVedhæft gerne billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 24 timer. Skulle dette imod forventning ikke ske, må du meget gerne ringe til os, eller sende en mail

Hvis vi har prøvet at kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Inden vi kontakter dig, har vi forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til et tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig, forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.