Kontakt

Du kan altid kontakte os, uanset tidspunkt, enten via en opringning på 40 95 04 00, eller ved at skrive til os her på siden. Vi svarer dig så hurtigt vi kan, og herefter udformer vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig.

Du kan altid ringe til os på 40 95 04 00

Vi bruger effektive og miljøvenlige produkter til bekæmpelse af skadedyrene. Produkterne er alle godkendt af Miljøstyrelsen, og derved tager vi både hensyn til dit indeklima, og miljøet omkring os..

Vi rykker lynhurtigt ud overalt i Storkøbenhavn og på Sjælland, og vi hjælper dig af med dine skadedyr! Vi er altid i tæt dialog med vores kunder, og alle opgaver bliver løst i et nært samarbejde med dig.

Hos Jensens Skadedyrskontrol behandler vi altid vores kunder og jeres skadedyr meget seriøst, og jeres behov for assistance har vores fulde opmærksomhed!   

 

Modtag et gratis tilbud indenfor 24 timer

Indtast dine kontaktoplysninger og modtag tilbuddetVedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 24 timer. Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi, forgæves, har prøvet at kontakte dig, har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. inden vi kontakter dig, har vi forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang, og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse, vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage et opkald omkring opstart, så alt er afstemt inden igangsættelse.